Klikni tu >> NA VRH
Opis bloga:
Zdravljem do srece ili srecom do zdravlja, isto ti se 'vata. Mislim da nema jednog bez drugog.
Ne mislim nikome pamet prodavati, jer postoje ljudi koji od toga zive, vec cu nastojati normalnim "narodnim" jezikom iznjeti svoje misljenje o nekim stvarima vezanima za zdravlje, kako tjelesno tako i mentalno te materijalno.
TEMATIKA
Tjelesno zdravlje:
Sad je stvarno dosta
Prvo ide ciscenje
prvi dan
drugi dan
treci dan
Opet o ciscenju
Riza na mlijeku
ciscenje, nakon 8 dana
po lojtrici gor, po lojtrici dol...


Mentalno zdravlje:
Nesretni ste ili nesigurni u sebe i svoje sposobnosti
Vijesti nase ...
Jurac dragi gledaoci
Vazno je osjecati srecu...

Materijalno zdravlje:
Trebate vise novaca ili vecu kucu i bolji auto
Kako do para...
Kako do para, dio 2
Sve je moguće

zdravljem do srece

29.04.2008., utorak

Kako do para, dio 2

Spomenuo sam prosli put onu poslovicu "Ide lova na lovu". Ne zato jer je lovi dobro na velikim hrpama, vec zato sto onaj koji ima love, ocigledno nije ucen (ili nije naucio) da "novac kvari ljude" i slicne nebuloze.
Kada covjek ima novaca onda nema potrebu grcevito razmisljati u pojmovima "moram..." ili "trebam...", vec kreira misli koristeci "zelim..." ili "bilo bi dobro..." i na taj nacin puno lakse privlaci ono sta zeli.
One varijante sa ukljucenom negacijom, necu niti spominjati jer bog ili svemir ili kako ga vec 'ko zove, ne razumije i potpuno negira rijec NE. Dakle umjesto "NE ZELIM" ostaje samo ZELIM i onda dalje ide sta smo si vec zazeljeli...
To objasnjava porast kriminala, upotrebe opojnih droga, nove ratove u svijetu, politicare koje nitko ne voli...
Negativne stvari koje mozes promijeniti, promijeni, jer ces inace stalno misliti na njih. One pak negativnosti koje nemozes promijeniti, ignoriraj, jer ces inace svojim mislim samo dodavati vise energije takvim stvarima.
Sad bih mogao nizati primjere, ali ima ih koji to puno uvjerljivije i vjestije znaju ispricati, zato preporucam svima da pogledaju film "Secret" a u nastavku cu iznjeti jedan primjer (svoj) uspjesne akcije za stjecanje (privlacenje) vise love.

Sjediti na novcima naughty

Dobro zvuci, a i nije neki problem. U kineskom sam shopu pronashao vrlo mastovitu zahodsku dasku. Netrebam niti napominjati kako sam se prvih dana veselio svakom odlasku na zahod. Sada mi je to postalo normalno i skoro pa vise i ne primjecujem da je to nesto neobicno.



Nemoram niti spominjati koliko bi guba bilo imati posteljinu ovog uzorka. lud
Sad su mi pale na pamet fototapete. Osjecao bi se kao Baja Patak u svom trezoru.



Ima tu jos sitnica, jedna od njih je skupljanje novcica. Sagnem se za svakim centom kojeg vidim i spremim ga fino u kasicu. Dobro dodje za maskare i klince koji tijekom godine raznose novine, a sama akcija akumuliranja novaca jako pase mojoj podsvjesti. Tu je i drzanje zahodske daske poklopljenom, zenama preporucam da svoju torbu nikada ne odlazu na pod (u njoj obicno nose i novcanik).
Vizualizirajte imanje love, ali ne zveckanje sitnisa, vec suskanje krupnih novcanica. Uzmite jednu krupnu novcanicu, zazmirite i njusite ju zamisljajuci da imate tisuce takvih. greedy

Budite svjesni da na svijetu po glavi stanovnika postoji 12.000.000$ i zasto bi bilo nerealno htjeti svoj dio?

- 16:46 - Komentari (6) - Isprintaj - #

---== # ==---

<< Arhiva >>

Tudji blogovi:
Jelena Vukosav
Fat Camp - prva epizoda
Fat Camp - druga epizoda
Fat Camp - treca epizoda

Bila nekad kemik
O Chondropathii PF

Za bucke debeljuce
za debeljuce